Eef Geerts, Beleidsmedewerker teamdynamiek en betrokkenheid

Vanuit een interesse voor alles wat met talenten, voorkeurstijlen, …  te maken heeft, heb ik een KernTalentenanalyse laten doen.
Ik dacht al een redelijk goed inzicht te hebben in mijn drijfveren en competenties, maar de KernTalentenanalyse verfijnde mijn eigen inzichten en gaven met mijn momenten het “Ah, van daar komt dat dus”-gevoel.
Ook de extra toelichting over de combinatie van bepaalde talenten gaven extra diepte aan het eindresultaat.   
De  resultaten van de analyse zullen me zeker helpen gerichtere keuzes te maken en het gesprek aan te gaan met mijn  leidinggevende over waar ik voor sta, wat ik te bieden heb en waar ik zelf een stuk ondersteuning nodig heb.  

 
Naast de nuttige oefening voor mezelf, wil ik zeker ook mijn kinderen dit cadeau voor hun toekomst schenken: inzicht krijgen in hun talenten, begrijpen wat hen drijft en hierdoor gerichtere keuzes kunnen maken.
Het zou eigenlijk een verplichte item moeten zijn in het leerplan van elke jongere.
 
Voorlopig laat ik hen nog volop spelen. Zodra ze er klaar voor zijn, zal hun spel van vandaag hun gids voor de toekomst zijn.


Nel Lion, student van 18 jaar

Zoals vele 18-jarigen moest ik een belangrijke keuze maken op het einde van het secundair onderwijs, namelijk wat ik wou studeren. Maar op deze leeftijd is het niet gemakkelijk om snel even te beslissen in welke richting je verder wilt gaan en bovendien had ik geen idee wat ik graag deed en waar ik echt goed in ben. Om mij te helpen bij deze beslissing heeft mijn mama mij laten kennismaken met Sandra van GrowTree. Bij onze eerste kennismaking stelde haar persoonlijke aanpak en originele werkwijze mij direct op mijn gemak. Dankzij een interview, tests en wat “huiswerk” kreeg ik tijdens onze tweede sessie zicht op mijn KernTalenten en datgene waar ik veel energie uit kan halen. Ik kan nu met trots zeggen dat ik dankzij Sandra een studierichting gevonden heb waarin mijn KernTalenten zullen stralen. Daarom wil ik haar graag nog eens bedanken voor haar hulp, geduld en tijd.